4 felles, men lett løsbar, problemer i romantiske forhold

Så forskjellige som alle lykkelige par forhold kan være, alle relasjoner har visse løsbar-så vel som uløselige-problemer.

Etter min mening, noen av de vanligste og løsbar forholdet konflikter for par sentrum rundt teknologi, stress fra arbeid, penger og husarbeid.

For at et ekte bånd skal blomstre og utdype, må partnerne i relasjonen gjennomgå og utføre visse følelsesmessige oppgaver sammen. Dette skaper en rik forståelse mellom paret. Et forhold trives på denne gjensidig forståelse, så lenge både enkeltpersoner ønsker å føle seg trygg og sikker i den.

Hvis disse oppgavene ikke blir realisert, vil ikke partnerne lenger føle seg som en trygg oase for hverandre når livet blir kaotisk. I stedet gjør de livets kaos virke enda mer intense.

Her vil jeg dele med dere fire av de vanligste utfordringene par ansikt, samt noen praktiske råd for effektivt å håndtere dem.

Koble fra distraksjoner

I denne teknologiske dag og alder, med vår oppmerksomhet spredt så tynn, opprettholde meningsfull emosjonell forbindelse og intimitet har blitt en tøff prestasjon for mange par.

Reflektere et øyeblikk og vurdere:

Hvor mye tid tror du par bruker, eller bør bruke, snakke med hverandre?

Sjokkerende, i en forskningsstudie gjort på unge par som bor i LA, den gjennomsnittlige tiden partnerne engasjert i udelt ansikt til ansikt samtale lagt opp til 35 minutter per uke!

For å gjøre saken verre, den store mesteparten av denne tiden ble tilbrakt diskutere ærend og menial ansvar-i stedet for selve forholdet! Se ditt forhold som andre plass vil forlate dere begge følelsen ensom.

Selvfølgelig finnes det en rekke kommunikasjonsproblemer med varierende årsaker, men en felles gjerningsmannen i den verden vi lever i dag er at av våre digitale enheter. Med alle de varslinger og ting vi trenger å reagere og svare på, har vi blitt distrahert fra den virkelige forbindelsen som er rett foran oss.

Løsningen:

Hvis partneren din uttrykker til deg at du er mer fokusert på telefonen enn på forholdet ditt, dette er ikke et problem du bør bare børste av (selv om du er uenig med det). Vurdere å sitte ned sammen og komme opp med en slags «Tech-avtalen». Kanskje det kan innebære en regel som dere begge ikke vil sjekke e-post, tekster, eller sosiale medier under bestemte punkter i dag-for eksempel dato natt eller middag tid. Forplikte seg til å bruke den tiden til å snakke, ta igjen, og få kontakt med hverandre. Sørg for at avtalen fungerer rettferdig og godt for begge parter.

Bringe arbeidstress hjem

La oss si, Sarah og Mike er et par som har vært i et forhold for et par år.

Sarah har en massiv frist på grunn av neste dag, og så hun vet hun vil være oppe sent den kvelden. På hennes ankomst hjem fra jobb, finner hun at Mike har (feilaktig) flyttet alle sine omhyggelig organiserte notater i en stor rotete haug. Hun blir forbanna, og vipper ut på ham.

Mike, som har en sjef fra helvete og har hatt en svært frustrerende dag på jobben, kommer hjem for å finne kjøleskapet nesten tomt, med et par skiver av leftover pizza. Han blir forbanna og forlanger hvorfor hun ikke stoppe på dagligvarebutikk som hun hadde lovet…

Begge roper på hverandre samtidig: «hva i helvete er galt med deg?»

Det virkelige spørsmålet de bør spørre hverandre, skjønt, er «hva i helvete er det som går galt mellom oss?»

De lever ut typiske eksempel på å bringe deres arbeid stress hjem med dem, og de er slik at det å sabotere deres forhold.

Løsningen:

Hvis du finner deg selv knipser og bli irritert av noe partneren din gjør, gjenkjenne og akseptere at følelsene dine sannsynligvis kommer fra et annet sted enn partneren din.

Hvis partneren din er offhand eller uhøflig mot deg, ikke ta det personlig! La det gå for øyeblikket, og forstår at de har mest sannsynlig bare hatt en elendig dag. Reaksjon er rett og slett kommer til å gjøre ting verre.

Enda bedre-bruk dette som en mulighet til å gå av og dekomprimere selv før du prøver og få kontakt med dem. Gå til gym, gå for en løpe, komme ut og meditere!

Uansett ritual eller aktivitet fungerer for deg, når du føler deg på en avslappet og rolig tilstand, bør du da være «klar» til å koble til. Sett deg ned med partneren din; uttrykke høyder og lows av dagen og din emosjonelle tilstand. Tilby en forståelse og støttende plass for hverandre.

Planlegging eller tid-blokkering en formell «lufting session» vil bidra til å forhindre smitteeffekter av hverdagens stress i forholdet!

Penger

Penger er ansvarlig for å være en av de vanligste områdene av konflikt i ekteskapet. Dette kan innebære å finne ut hvordan du kan bruke den, eller hvordan du kan lagre den for de tingene som virkelig betyr noe.

Uavhengig av om din bankkonto er full eller om du bare skrape av på slutten av hver måned, det er bundet til å være noen konflikt over penger på ett eller annet. Dette er fordi (som fucked opp som realiteten av det er); penger kan være symbolsk for våre følelsesmessige behov. Finne en måte å balansere den emosjonelle realitetene av penger kan være hardt arbeid for ethvert partnerskap ser som om følelser om penger er så personlig.

Løsningen:

News Flash: de fleste argumenter om penger er faktisk ikke om penger…

Få under tallverdien til å forstå nøyaktig hva pengene betyr for hver av dere, individuelt.

Før du oppretter et budsjett, komme sammen og har en alvorlig konstruktiv samtale om penger, diskutere eventuelle økonomiske gridlock problemer. Deretter går du videre til prioritering av utgiftene, og sette opp en handlingsplan sammen for full økonomisk frihet.

Husarbeid

Når en partner begynner å føle seg som om de gjør de fleste av alle husarbeid, problemer som dukker opp kan ha en innvirkning på mange forskjellige aspekter av forholdet. At en partner kan bli igjen følelsen noe respektert og ikke støttes, fører til harme og et dissatisfying forhold.

Husk at det er den 21StCentury her, og mesteparten av tiden begge partnerne har heltidsjobber, så noen «kjønns-rollen» tull eller stereotypier ikke kommer til å fly.

Løsningen:

Ha et «møte» om husarbeid, splitte opp gjøremål på en måte som føles rettferdig mot dere begge. Skriv det opp i en liste, og stikke den på kjøleskapet! Bruk listen til å snakke om hvordan ting håndteres for øyeblikket, og hvordan du vil at ting skal håndteres.

Fun Fact: Ifølge Dr. John Gottman, «kvinner finner en manns vilje til å gjøre husarbeid ekstremt erotisk.» Når en mann gjør sin del i å opprettholde sine innenlandske plikter, begge partnerne rapporterer en mer givende enn i forhold der kvinnen finner at mannen ikke gjør sin del.

Siste tanker

Som du kan se, alle løsningene på disse problemene har en felles tråd:

Kommunikasjon.

Vær oppmerksom på disse «problemene», og knuse dem før de ødelegger forholdet ditt!

RELATERTE ARTIKLER
Beslutningstaking i forhold: 3 kjerneprinsipper
Nøklene til å låse opp et tilfredsstillende forhold