Päätöksen teko suhteissa: 3 keskeistä periaatetta

Jos olet joskus joutunut tekemään päätöksen (ei väliä kuinka suuri tai pieni) kumppanin kanssa, niin tiedät, että se ei ole helppo! Mutta miksi se on tällainen taistelu?
 
Kun asut todellisen yksittäisen elämän, päätöksesi ovat vain sinun. He vaativat vain oman hyväksyntäsi ja niillä on yleensä vähäinen vaikutus muihin (tai ainakin se, mitä haluat uskoa, suurimman osan ajasta!)
 
Spektrin toisessa päässä, kun olet sitoutunut suhde, joka vaatii päätöksiä, jotka on tehty edellyttää investointeja molemmilta osapuolilta. Viime kädessä useimmat tekemäsi päätökset vaikuttavat kumppaniin.
  
Päätös: Single vs. pari
 
Kun kaksi ihmistä aloittaa suhteen, niiden tekemien päätösten määrä vähenee merkittävästi, koska heidän päätöksensä piirit alkavat mennä päällekkäin. Tämä ei välttämättä tarkoita sitä, että kaikki nämä päätökset on tehtävä yhdessä, vaan ne liittyvät enemmän siihen, että lähes kaikki yksittäiset päätökset, joita teet suhteessa , ovat vaikuttaa toisen puolisosi.
 
Jotta edistettäisiin tervettä ympäristöä suhteelle, jokaisen kumppanin on otettava huomioon toinen puolisonsa tehdessään päätöstä.
 
Tietenkin se, missä määrin päätöksesi vaikuttavat toisiinsa, voi vaihdella sekä sisällöllisesti että yhdestä muodosta toiseen.

Tärkeintä on, että enemmän päätöksiä pari voi jakaa onnistuneesti, tai ainakin tietää toisen mielipidettä, parempia asioita on!
Vaihtoehtoisesti, jos jompikumpi tai kumpikin osapuoli tekee liian suuren määrän itsenäisiä päätöksiä; Niinpä asiat tulevat jossain vaiheessa aloittamaan romahtamalla.
 
Yhteinen taistelu päätöksen teon kanssa
 
Monille ihmisille ”ihanteellinen suhde” (päähän) on sellainen, jossa kaksi ympyrää ovat erillisiä, eivät päällekkäisiä ollenkaan.
 
Ongelmana on kuitenkin se, että tämäntyyppiset ihanteet eivät ole yhteensopivia täysin sitoutuneita suhteita.
 
Niin, usein, se on vaikka puolue on halu työskennellä suhdetta ja löytää keinoja parantaa asioita, niin että ihminen ei voi päästää irti halunsa perimmäinen vapaus, ja siksi päättää päättää suhdetta sen sijaan.
 
Miten päätöksen teko rakentaa liitoksen ja luottamuksen
 
Onneksi tämä ei ole jokaisen suhteen kohtalo! On myös monia pariskuntia, jotka olen havainnut, jotka ovat aiemmin ottaneet enimmäkseen yksipuolisia päätöksiä, mutta jotka voivat ottaa askeleen taaksepäin, arvioida uudelleen, korjata käyttäytymistään ja pelastaa suhteen!
 
En todellakaan voi korostaa, kuinka tärkeä päätöksen teko suhteissa on kumppanuuden yleiseen terveyteen. Jokainen päätös, että te, pari, tehokkaasti yhdessä todella tuo sinut lähemmäksi toisiaan. Se syventää liitosta ja lisää luottamuksesi määrää toisiaan varten. Se luo luottamuksen tunteen, että te aina laitat toistensa tarpeet samalle tasolle – jos ei ohi – oman.
 
Kun aloitat työskentelyn kumppanin tarpeiden mukaan, ja otat vastuun siitä, miten tekojasi voivat tuntea itsensä, niin olet saavuttanut suhteessasi todella kehittynyttä ja kestävää tasoa.
 
Yhteisen päätöksen teon kolme keskeistä periaatetta
 
Joten, ennen kuin pääset pisteeseen, jossa olet valmis ottamaan kaikki nämä päätökset kuin pari, on olemassa kolme tärkeää periaatetta, jotka sinun täytyy omaksua koko prosessi, jos haluat onnistuneesti toteuttaa kaikki tarvittavat toimenpiteet.
 
Numero yksi on viestintä. On tärkeää, että ymmärrät toistensa näkö kulmia. Miten kumppanisi näkee asiat? Päästä heidän aivonsa; puhua heille; Esitä heille kysymyksiä! Anna heidän kertoa, mitä he näkevät ja mitä he pitävät totuutena. Antakaa heidän tietää, että te todella arvostat heidän panoksiaan ja että se vaikuttaa merkittävästi lopulliseen päätökseen ja tulokseen.
 
Numero kaksi on kunnioitus. Kun kyseessä on kumppanin henkilökohtainen ja henkilökohtainen päätös (toisin sanoen päätökset, jotka eivät liity suoraan suhdettasi), sinun on avoimesti ja varauksettomasti kunnioitettava heidän valintojaan ja heidän tuomionsa, annettava heille vapaus menestyä tai epäonnistua itsestään.
 
Ja numero kolme on luotettava. Tämä koskee teitä, jotka tekevät omia henkilökohtaisia päätöksiään – sinun on johdonmukaisesti oltavakumppanisi, jotta voitte tehdä hyviä päätöksiä itse.
 
Niin kauan kuin kiinni nämä kolme ihanteet, ei ole epäilystäkään siitä, että suhde kukkivat ja kasvavat vahvempi!
 
Henkilökohtaiset päätökset, joita teemme, määräävät, missä olemme tässä elämässä. Usein nämä päätökset eroavat menestyksestä ja epäonnistumisesta. Tästä seuraa, että päätöksen teko on yhtä tärkeää määritettäessä sitä, mihin me päätyvät suhteissamme.
 
On väistämätöntä, että käymme läpi kovia aikoja kumppanimme kanssa joskus, ja kun se tapahtuu, kehotan teitä muistamaan tämän yksinkertaisen Mantra:

”Kunnioitan päätöksiään, päätökseni ovat uskottavia, ja minä kommunikoin päätöksemme kautta. ”
 
Menestys seuraa luonnollisella tavalla.

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT
Avaimet tyydyttävän suhteen avaamiseen
4 yleinen, mutta helppo ratkaista, ongelmia romanttisessa suhteissa