Avaimet tyydyttävän suhteen avaamiseen

Olka amme rehellisiä, kun kyse on suhteista, useimmat meistä ottavat sen aivan kuten se tulee. Aluksi meitä hukkua lumoamalla, että rakkaus antaa meille, mutta kun se kaikki muuttuu jokapäiväiseen elämään, henkilökohtaiset matka tavarat voivat alkaa Sear… Ehkä tunteemme loukkaantua, ehkä me vetää itsemme takaisin emotionaalisesti, ehkä luomme tarpeettomia konflikteja, ehkä meidän hallinnointi mekanismit ovat vanhentuneita, ja ehkä tunnemme vain vain kyllästyneitä! Tärkeintä on: iloisen ja terveen suhteen luominen ja edistäminen ei ole helppo saavutus.
 
Monet ihmiset ovat näin ollen iloisia kuullessaan, että on olemassa kasvava tutkimus alue, joka tarjoaa yhä enemmän vankka opastusta tottumukset, jotka edustavat terveellisin ja onnellisin kumppanuuksia-sekä miten pelastaa kamppailu suhde!
 
Loppujen lopuksi, tiede, tai ”vasta ukset” takana romanttisia suhteita on sekoitus pari oppi tunteja, jotka ovat yksinkertaisia, ilme isiä ja vaikeasti hallita (Kyllä, kaikki samaan aikaan!) Näitä ovat: vahva emotionaalinen liitos, positiivisuus, ja empatia.
 
Anna meidän selvittää lisää…
 
Ylläpidä vahvaa emotionaalista yhteyttä
 
Emotionaalista reagoivuutta pidetään ratkaisevan tärkeänä. Kaikissa vuosien aikana tehdyssä kehitys-ja sosiaalityspsykologian työssä Tämä on yksi asia, joka erottuu rakastavien ihmis suhteiden salaisuudesta. Pitämään heidät vakaana ja elossa ja rakastua uudestaan ja uudestaan.
 
Yksinkertaisesti sanottuna, reagointi kyky on lähettää signaalin ja antaa toiselle henkilölle vastata takaisin siihen. Rakkaudessa polttava kysymys on viime kädessä: ”Oletko täällä minulle?” Se ei ole vain olla ystävä ja auttaa askareita ympäri taloa; Kyse on emotionaalisen synkronoinnin ja sopu soinnussa keskenään.
 
Jokaisella kumppanuuden osapuolella on erimielisyydet; Se on luonnollista. Mutta mikä tekee pariskunnista tyytymättömiä, kun he kokevat emotionaalisen irroton – koska he eivät löydä turvallisuutta tai pyhäköstä toisen henkilön kanssa.
Kritiikki ja hylkääminen voi olla äärimmäisen kivulias, ja usein tavata vetäytyminen ja puolustava asema.
 
Jotta voidaan edistää emotionaalista reagointi kykyä kumppaneiden välillä, pariskuntien on luotava emotionaalinen yhteys keskustelemalla, jotka nimenomaisesti ilmaisevat tarpeensa ja välttävät kritiikkiä. Pariskuntien on aktiivisesti opittava ja harjoitella, miten puhua tunteita tavalla, joka auttaa tuomaan kumppanin lähemmäksi.
 
Pidä asiat positiivisina
 
Emotionaalinen peruuttaminen voi helposti tapahtua missä tahansa suhteessa, kun parit eivät edistä ympäristön, tai missä tehdä asioita, jotka luovat, positiivi suutta. Kun sallit tämän tapahtuvan, ihmiset alkavat tuntea, että he vain liikkuvat kauemmas ja kauemmas toisistaan, siihen pisteeseen, jossa he tuskin tuntevat toisiaan enää.
 
Olen varma, että me kaikki tunnemme vanhan sanonnan ”pienet asiat, jotka ovat kaikkein eniten.” Tämä on totta – ja nämä pienet asiat pitäisi tehdä usein! Tutkimukset viittaavat siihen, että pariskuntien on osallistuttava pieniin, rutiini yhteys pisteisiin, jotka osoittavat arvostusta.
 
Hyvä paikka aloittaa on löytää tapoja täydentää kumppanisi päivittäin. Tämä voi olla ilmaisemalla arvostuksesi jotain he ovat tehneet, tai suoraan ja erityisesti kertoa heille, mitä rakastat heistä – ja saada luova! Kaksi hyödyllistä Plus-sivuja voidaan toteuttaa tämän harjoituksen kautta-ensinnäkin, kumppanisi tuntuu vahvistetuksi ja yleensä ajattelemme hyvää itsestään; Ja toiseksi, sinua muistutetaan jatkuvasti siitä, miksi olit yhdessä henkilön kanssa alusta alkaen!
 
Sinun täytyy kuunnella aivoja, ei vain sydämesi
 
Mitä tulee aivoihin ja rakkauteen, biologian antropologit ovat löytäneet (ihmisten asettamisen jälkeen aivojen skanneriin), että ihmisillä on kolme keskeistä neurokemiallista komponenttia, jotka raportoivät korkean tason tyytyväisyydestä suhteissaan. Näitä ovat: empatian harjoiminen, niiden tunteiden ja stressi tasojen hallinta sekä positiivisten ajatusten ylläpitäminen kumppaninsa kanssa.
 
Autenttisesti tyytyväisissä suhteissa kumppanit pyrkivät yhdessä tuntemaan myötätuntoa toistensa kanssa – ymmärtämään toistensa näkö kulmia sen sijaan, että he aina yrittäisivät olla ”oikeita”.
Ohjata stressiä ja tunteita voidaan saavuttaa peruskäsitteellä: tarkkailla mitä tapahtuu, mutta eivät reagoi!
 
Jos todella tunnet, että asiat menevät metsään, ota aika-ulos menemällä kunto salille, lukemalla kirjaa tai soittamalla ystävälle – kaikki, mikä auttaa sinua ohjaamaan pois tieltä kohti kaatumista.
 
Ylläpitää positiivinen näkemys kumppanin pohjimmiltaan tarkoittaa vain, että sinun pitäisi vähentää aikaa vietät ajatellut kaikki negatiiviset näkö kohdat suhde. On yleisesti tiedossa, että kukaan ei ole täydellinen, mutta jos haluat vauraan suhteen, sinun täytyy päästä siihen pisteeseen, jossa voit sivuuttaa nämä asiat kumppanissa unohtamatta niitä asioita, joita sanottiin hetken lämmössä; Keskity vain siihen, mikä on todella tärkeää. Tämä on hyvä mieli, keho, sielu ja suhde!
 
Tyytyväisempi suhde = onnellisempi elämä
 
Viime kädessä, laatu romanttinen suhteita sanella elämän laatua. Hämmästyttävät suhteet eivät ole vain onnellisempia ja miellyttävämpää; Kun tiedämme, miten suhde paranee ja läheiset yhteydet pysyvät, tämä tekee meistä kestävämpiä kuin koskaan. Ei kliseitä täällä-todellinen rakkaus tekee meistä todella vahvemmat; Se on fysiologia! Läheinen yhteys ihmisiin, jotka rakas tavat ja arvostavat meitä niille, on ainoa turva verkko elämässä.

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT
Päätöksen teko suhteissa: 3 keskeistä periaatetta
4 yleinen, mutta helppo ratkaista, ongelmia romanttisessa suhteissa