Om oss

Varför startade vi TOP5Dating.com?

Vi vet alla hur utmanande och frustrerande det kan vara att hitta den där perfekta dejtingsajten till att börja med (för att inte nämna att hitta din ideala partner, vän, eller flirt…) Det är av denna anledning som vi har kombinerat vår experterfarenhet och pågående forskning för att skapa en webbplats som gör det enkelt för dig att jämföra de bästa online dejtingsajterna på marknaden.

Vad gör vi?

Teamet här på TOP5Dating.com är dedikerade till att ge dig djupgående guider, jämförelser och recensioner av de allra bästa dejtingsajterna och apparna i världen. Vi testar alla tekniska funktioner och tar reda på vad medlemmarna tycker om dem, och vad de kan klara sig utan. Vi analyserar även sekretessvillkoren och prissättningsstrukturerna för att göra det ännu enklare för dig att göra ditt val. Kort sagt, vi strävar efter att sömlöst förse dig med allt du behöver veta för att hitta din perfekta match online.