Over ons

Waarom hebben we TOP5Dating.com gestart?

We weten allemaal hoe uitdagend en frustrerend het kan zijn om die perfecte dating site te vinden om te beginnen (niet te vergeten het vinden van je ideale partner, vriend of flirt…) Het is om deze reden dat we onze deskundige ervaring en lopend onderzoek hebben gecombineerd om een website te maken die het gemakkelijk voor u maakt om de beste online dating sites op de markt te vergelijken.

Wat doen we?

Het team hier bij TOP5Dating.com is toegewijd om u te voorzien van diepgaande gidsen, vergelijkingen en beoordelingen van de allerbeste dating sites en apps in de wereld. We testen alle technische functies en achterhalen wat de leden ervan vinden, en wat ze kunnen doen zonder. We analyseren ook de Privacyvoorwaarden en prijsstructuren om het nog gemakkelijker voor u te maken om uw keuze aan te brengen. Kortom, we streven ernaar om u naadloos te voorzien van alles wat u moet weten om uw perfecte match online te vinden.