Om os

Hvorfor gik vi i gang med TOP5Dating.com?

Vi ved alle, hvor udfordrende og frustrerende det kan være at finde den perfekte dating site til at begynde med (for ikke at nævne at finde din ideelle partner, ven, eller flirt…) Det er grunden til, at vi har kombineret vores eksperterfaring og igangværende forskning for at skabe en hjemmeside, der gør det nemt for dig at sammenligne de bedste online dating sites på markedet.

Hvad gør vi?

Teamet her på TOP5Dating.com er dedikeret til at give dig dybdegående vejledninger, sammenligninger og anmeldelser af de allerbedste dating sites og apps i verden. Vi tester alle tekniske funktioner og finder ud af, hvad medlemmerne mener om dem, og hvad de kan undvære. Vi analyserer også privatlivs forholdene og prissætnings strukturerne for at gøre det endnu nemmere for dig at træffe dit valg. kort sagt stræber vi efter at give dig alt det, du skal vide, for at finde dit perfekte match online.