Om oss

Hvorfor startet vi TOP5Dating.com?

Vi vet alle hvor utfordrende og frustrerende det kan være å finne det perfekte datingside til å begynne med (for ikke å nevne finne din ideelle partner, venn, eller flørte…) Det er av denne grunn at vi har kombinert vår ekspert erfaring og pågående forskning for å lage et nettsted som gjør det enkelt for deg å sammenligne de beste online dating sites på markedet.

Hva gjør vi?

Teamet her på TOP5Dating.com er dedikert til å gi deg grundige guider, sammenligninger, og vurderinger av de aller beste dating-nettsteder og programmer i verden. Vi tester alle tekniske funksjoner og finner ut hva medlemmene synes om dem, og hva de kan gjøre uten. Vi analyserer også personvernbetingelsene og pris strukturene for å gjøre det enda enklere for deg å velge. kort sagt, vi streber etter å sømløst gi deg alt du trenger å vite for å finne din perfekte match på nettet.