flag

Vårt val av världens 5 bästa dejtingsajter

Online dating har helt revolutionerat hur vi hittar den där speciella personen i vårt liv. Här delar vi med oss av våra expertrecensioner och jämförelser av, vad vi anser, är den ultimata topp 5 dating- webbplatskatalogen. Våra Toppsidor:
Vackra unga modeller

Dejta Vackra & Roliga Modeller

1.356.291
Anonyma medlemmar

RichMeetBeautiful

En plattform där de framgångsrika, stiliga, intelligenta och förmögna möter de unga, roliga, sexiga och vackra.

gender-man 25%
gender-woman 75%
9.2
topsider-star-full topsider-star-full topsider-star-full topsider-star-full topsider-star-low
Ge ett omdöme! (3987)
Besök Sidan
100% anonymt & konfidentiellt

Finn Din Hemliga Passionerade Affär

5.800.724
Anonyma medlemmar

VictoriaMilan

Världens största och snabbast växande sociala gemenskap för hemliga, passionerade otrohetsaffärer.

gender-man 60%
gender-woman 40%
8.9
topsider-star-full topsider-star-full topsider-star-full topsider-star-full topsider-star-full
Ge ett omdöme! (3987)
Besök Sidan
När du har barn

Dejting för Skilda & Ensamstående Föräldrar

Nextlove

Datingdjungeln förändras drastiskt när du har barn. NextLove är speciellt framtagen för ensamstående och frånskilda föräldrar.

gender-man 50%
gender-woman 50%
8.3
topsider-star-full topsider-star-full topsider-star-full topsider-star-full topsider-star-low
Ge ett omdöme! (3987)
Besök Sidan

Snabba Passionerade Träffar

Findmysex

Den spännande dejtingsajten för människor som söker en rolig tillfällig förbindelse, utan förbehåll…

gender-man 65%
gender-woman 35%
7.9
topsider-star-full topsider-star-full topsider-star-full topsider-star-full topsider-star-low
Ge ett omdöme! (3987)
Besök Sidan
Online dating och säkerhet

Online dating kan vara ett spännande äventyr för i princip alla där ute, eftersom det finns ett sådant brett utbud av dejtingsajter med olika slags publik! Dessa dejtingsajter skapar ett bekvämt och praktiskt sätt att komma i kontakt med nya människor, bokstavligen, direkt i din hand. Med all denna spänning, är det viktigt att aldrig glömma sin egen, personliga säkerhet. Lyckligtvis gör många dejtingsajter ett bra jobb när det kommer till att skapa en plattform som är både säker och transparent; men du bör alltid vara vaksam och följa dessa standardsäkerhetsregler:

  1. 1. Överför aldrig pengar till någon du inte känner. Du bör alltid vara försiktig när en person du lärt känna online ber om att du ska hjälpa honom eller henne ekonomiskt. Även om vissa människor kan vara mycket duktiga på att locka dig med en hjärtskärande, dramatisk och övertygande historia – så är det många gånger långt ifrån sanningen. Om du funderar på att finansiellt stödja någon, rekommenderas det att du först rådgör med en vän, familjemedlem, eller till och med en advokat. De kan kanske ge dig lite mer objektiva och sunda råd.
  2. 2. Var särskilt försiktig när du träffar någon för första gången. Det är lätt att förstå varför du vill träffa dina drömmars man eller kvinna så snart som möjligt, men det är klokt att vidta vissa försiktighetsåtgärder när du gör det. Låt en vän eller familjemedlem veta om du har bestämt dig för att träffa någon du har träffat online; och ge dem alla detaljer du har om den personen, liksom exakt var du kommer att vara och vid vilken tidpunkt. Det är också klokt att träffas på en offentlig plats; någonstans som gör det enkelt för dig att lämna det hela om du inser att daten går fruktansvärt fel.

Ovanstående säkerhetstips är inte avsedda att skrämma dig! Online dating kan vara en fantastisk, säker och livsförändrande upplevelse-så länge du är förnuftig kring det hela.

Vi är glada över att få hjälpa till, och vi önskar dig lycka till med att hitta exakt den du letar efter!